Gratis etablererkus

Vi har en rekke gratis etablererkurs innenfor formelle krav ved start av egen virksomhet, forretningsplan/modell, salg og markedsføring. Se under for kommende kurs. 

Kommende kurs
Korona og krona
May 28, 2:00 PM – 3:00 PM
Webinar - link blir sendt på e-post
Hvordan økonomisk kriser påvirker marked og forbrukeradferd. Hvor ligger mulighetene i nedgangstider? Vi står i en helt spesiell situasjon med Corona-krisen hvor alt uten tvil ha store ringvirkninger for hvordan forbrukere og bedrifter vil bruke penger. Passer for alle som selger varer og tjenester.
Del
Forretningsmodell og forretningsplan - hvordan bygge en levedyktig bedrift?
Jun 02, 3:00 PM – 4:30 PM
Webinar - link blir sendt på e-post
Temakvelden forklarer hvordan man skaper en enkel og praktisk plan for å skape sammenheng og systematikk mellom forretningside, forretningsmodell, mål, handlingsplaner og budsjett og gir deg oversikt over hvilke oppgaver som må løses for å få bedriften på bena.
Del
Markedsføring og konseptutvikling
Jun 04, 3:00 PM – 4:30 PM
Webinar - link blir sendt på e-post
En effektiv og smart markedsføringstrategi kan utgjøre forskjellen på om du lykkes eller ikke. En markedsstrategi hjelper deg å finne og forstå forbrukerne slik at du kan utvikle et konsept som tiltrekker seg de riktige kundene. Hva skal bedriften din være, og hvordan skal du gjør det og for hvem.
Del
Salg og kontaktskapende arbeid
Jun 09, 3:00 PM – 4:30 PM
Webinar - link blir tilsendt på e-post
Temakvelden gir innsikt i hvordan man bruker kundeinnsikten fra markedsarbeidet til å utvikle og planlegge salgsstrategier. Temakurset tar og for seg den behovsorienterte salgssamtale og hvordan man opptrer i direkte kontakt med kunden. Kurset er praktisk rettet. ​
Del
Grunnkurs i etablering
Jun 16, 2:00 PM – 3:30 PM
Webinar - link blir sendt på e-post
De viktigste formelle krav før oppstart av egen bedrift • Risikovurdering • Er din ide god nok for kommersiell planlegging? • Er din ide kvalifisert til å søke støtteordninger
Del
HER FINNER DU OSS

Askim Rådhus

Skolegata 12

1830 Askim

Verket FabLab

Ibsens gate 4

1530 Moss

Blender Collective

Nygaardsgata 33

1607 Fredrikstad

Karrieresenter Østfold

Kirkegata 69

1721 Sarpsborg

I SAMARBEID MED: