Starte ny bedrift? Disse kan hjelpe deg!

June 30, 2016

 

Etablererservice Østfold gir kurs og rådgiving til alle som starter egen virksomhet i Østfold. Fra 1. juli tar Det Kongelige Selskap for Norges Vel over som ny leverandør av tjenesten.
 
 

- Vi skal samarbeide med Næringshagen Østfold om jobben. I tillegg har vi fått med oss gründer Lise Arvesen på laget. Det er vi stolte av, og vi gleder oss til å bistå etablerere i Østfold med vårt nettverk og kompetanse sier Kari Clausen, utviklingssjef i Det Kongelige Selskap for Norges Vel (Norges Vel).
 
Det er mye å tenke på og ta hensyn til når du skal starte din egen bedrift. For å hjelpe til med dette tilbyr Østfold fylkeskommune, sammen med Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Østfold, tjenesten Etablererservice Østfold. 

- Entreprenørskap er en forutsetning for fornyelse og vekst i norsk næringsliv. Etablererservice ble startet i 2009, for å bidra til flere og bedre etableringer i Østfold, sier Andreas Lervik, leder for næringskomiteen i Østfold fylkeskommune

Om Etablererservice

Etablereservice er et tilbud til alle i Østfold som ønsker å etablere egen virksomhet. De tilbyr kurs og gratis rådgivning knyttet til etablering av egen virksomhet. Tjenesten skal gi hjelp for å gjøre overgangen fra idé til realisering så enkel og kort som mulig. Målet er å stimulere til økt entreprenørskap, øke antall bedriftsetableringer og bidra til at det etableres flere levedyktige bedrifter i Østfold.

Om Det Kongelige Selskap for Norges Vel

Det Kongelige Selskap for Norges Vel jobber med entreprenørskap og næringsutvikling nasjonalt og internasjonalt. Norges Vel har lang fartstid med å drifte ulike etablerertjenester og drifter i dag blant annet Etablerertjenesten i Follo. Deres visjon er å bidra til livskraftige lokalsamfunn gjennom næringsutvikling og entreprenørskap.

Om Næringshagen Østfold

Næringshagen Østfold arbeider med utvikling, vekst og nyskaping i Østfold. Dette gjør de gjennom rådgivning og oppfølging av entreprenører, kompetanseheving, nettverksbygging, prosjektledelse og prosjektutvikling. Næringshagen Østfold er en del av Næringshagene i Norge med den målsetting å drive regional næringsutvikling.

For mer informasjon: Marius Sandvik, seniorrådgiver Norges Vel, telefon: 907 48 758/ 41 41 73 10

Følg gjerne Etablererservice på Facebook


(På bildet: Fredrikke Stensrød, daglig leder i Næringshagen Østfold,  Kari Clausen, utviklingssjef i Norges Vel, Anne Wold, næringssjef i Østfold fylkeskommune og Andreas Lervik, leder av næring-  og kulturkomiteen i Østfold fylkeskommune)

Du kan lese det originale innlegget til Fylkeskommunen her: http://ostfoldfk.no/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=279&I=25107&m=1382&utm_source=fb&utm_medium=linkpost&utm_term=org&utm_content&utm_campaign=Etablererservice

Please reload

Utvalgt innlegg

Starte ny bedrift? Disse kan hjelpe deg!

June 30, 2016

1/1
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
HER FINNER DU OSS

Askim Rådhus

Skolegata 12

1830 Askim

Verket FabLab

Ibsens gate 4

1530 Moss

Blender Collective

Nygaardsgata 33

1607 Fredrikstad

Karrieresenter Østfold

Kirkegata 69

1721 Sarpsborg

I SAMARBEID MED: