tir. 04. mai | Webinar - link blir sendt på e-post

Lokalmat - hvordan skape opplevelser som varer?

I dette webinaret ser vi nærmere på lokal mat som opplevelsesnæring og hvordan forbrukeren kan forlenge opplevelsen til lenge etter at besøket er over. Blant annet handler dette om tilgjengelighet og distribusjon. Tema: mat som opplevelse, lokalmatmarkedet og aktørenes utfordringer og muligheter.
Registreringen er lukket
Lokalmat - hvordan skape opplevelser som varer?

Tid og sted

04. mai, 18:00 – 19:00
Webinar - link blir sendt på e-post

Om arrangementet

Interessen for lokal mat og lokale matopplevelser har økt de siste årene, og kanskje spesielt etter årets sommer der mange nordmenn har vært turister i eget land. Mange har kjøpt med seg gode smaksprøver, men når vi har kommet hjem og ønsker å få tak i de samme spesialitetene er det ikke alltid så enkelt.

I dette webinaret ser vi nærmere på lokal mat som opplevelsesnæring og hvordan forbrukeren kan forlenge opplevelsen til lenge etter at besøket er over. Blant annet handler dette om tilgjengelighet og distribusjon.

Noen av spørsmålene webinaret tar opp:

  • Mat som opplevelse
  • Reiseliv, mat og kultur
  • Hjemmemarkedet- matsikkerhet, selvforsyning
  • Hva er lokalmatmarkedet og aktørenes utfordringer?
  • Innovative løsninger for lokalmat, og hvilke utfordringer støter vi på?
  • Utfordringer med distribusjon og synlighet
  • Kundereisen

Innledere:

Per Gunnar Hettervik er seniorrådgiver innen mat, kultur og opplevelser i Norges Vel. Han har 30 års arbeidserfaring som gründer, daglig leder og prosjektleder for utviklings- og næringsutviklingsprosjekter innen mat, kultur og reiseliv. ​​​​​​​ Preben Rasmussen er gründer og daglig leder av Lokalmatringen AS. Han har i flere år jobbet med å utvikle en moderne markedsplass for direktehandel av lokal mat og drikke. Preben er en entusiast for god mat med en bærekraftig opprinnelse.

Registreringen er lukket

Dele dette arrangementet